Tag Archives: Интервју Љубисав Иванов Ѕинго 2015

Интервју со Љубисав Иванов Ѕинго, лидер на македонските социјалисти

Бомбите на Заев го уриваа системот и државата, а не ВМРО-ДПМНЕ За прислушувањето, бомбите на опозицијата, политичката криза и начините за нејзино решавање, минатото и иднината, што не чека во 2016 година, разговарав со лидерот на социјалистите Љубисав Иванов Ѕинго, политичарот со 60 години искуствово политиката. Г. Иванов, вие сте политички активен повеќе од 50 години, дваесетина години сте претседател ... Read More »