Прес-конференција на СПМ по повод завршувањето на претседателските и предвремени парламентарни избори

Прес-конференција на СПМ по повод завршувањето на претседателските и предвремени парламентарни избори – 27.04.2014

Прес-конференција на СПМ

Comments are closed.