Говор на потпретседателот на СПМ, Михаил Цветков – Берово 17.04.2014

Говор на потпретседателот на СПМ, Михаил Цветков за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат “Ѓорѓе Иванов” и кандидатските листи за пратеници на коалицијата “За подобра Македонија” – Берово 17.04.2014

Говор на потпретседателот на СПМ, Михаил Цветков – Берово 17.04.2014

Comments are closed.