Говор на генералниот секретар на СПМ, Љупчо Димовски – Прилеп 16.04.2014

Говор на генералниот секретар на СПМ, Љупчо Димовски за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат “Ѓорѓе Иванов” и кандидатските листи за пратеници на коалицијата “За подобра Македонија” – Прилеп 16.04.2014

Говор на генералниот секретар на СПМ, Љупчо Димовски – Прилеп 16.04.2014

Comments are closed.