Говор на извршниот секретар на СПМ, Малиша Станковиќ — Гевгелија 15.04.2014

Говор на извршниот секретар на СПМ, Малиша Станковиќ за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат “Ѓорѓе Иванов” и кандидатските листи за пратеници на коалицијата “За подобра Македонија” — Гевгелија 15.04.2014

Говор на извршниот секретар на СПМ, Малиша Станковиќ — Гевгелија 16.04.2014

Comments are closed.