Говор на потпретседателот на СПМ, Јован Лазарев – Охрид 14.04.2014

Говор на потпретседателот на СПМ, Јован Лазарев за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат “Ѓорѓе Иванов” и кандидатските листи за пратеници на коалицијата “За подобра Македонија” – Охрид 14.04.2014

Говор на потпретседателот на СПМ, Јован Лазарев – Охрид 14.04.2014

Comments are closed.