Говор на потпретседателот на СПМ, Јован Лазарев – Кавадарци 08.04.2014

Говор на потпретседателот на СПМ, Јован Лазарев за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат “Ѓорѓе Иванов” и кандидатските листи за пратеници на коалицијата “За подобра Македонија” – Кавадарци 08.04.2014

Говор на потпретседателот на СПМ, Јован Лазарев

Comments are closed.