Говор на претседателот на СПМ Љубисав Иванов – Ѕинго – Скопје 05.04.2014

Говор на претседателот на СПМ, Љубисав Иванов – Ѕинго за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат “Ѓорѓе Иванов” и кандидатските листи за пратеници на коалицијата “За подобра Македонија” – Скопје 05.04.2014

Говор на претседателот на СПМ Љубисав Иванов – Ѕинго – 05.04.2014

Comments are closed.