Говор на извршниот секретар на СПМ, Владанка Авировиќ – Куманово 04.04.2014

Говор на извршниот секретар на СПМ, Владанка Авировиќ за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат на коалицијата “За подобра Македонија”, Ѓорге Иванов — Куманово 04.04.2014

Говор на извршниот секретар на СПМ, Владанка Авировиќ

Comments are closed.