Говор на Генералниот секретар на СПМ, Љупчо Димовски – Берово 02.04.2014

Говор на Генералниот секретар на СПМ, Љупчо Димовски за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат на коалицијата “За подобра Македонија”, Ѓорге Иванов – Берово 02.04.2014

Говор на Генералниот секретар на СПМ, Љупчо Димовски

Comments are closed.