Говор на извршниот секретар на СПМ, Малиша Станковиќ – Радовиш 01.04.2014

Говор на извршниот секретар на СПМ, Малиша Станковиќ за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат на коалицијата “За подобра Македонија”, Ѓорге Иванов – Радовиш 01.04.2014

Говор на извршниот секретар на СПМ, Малиша Станковиќ

Comments are closed.