Кандидатот за градоначалник од СПМ на отворање на мултимедијалниот центар во Кратово

Кандидатот за градоначалник од редовите на Социјалистичката партија на Македонија и Коалицијата „За подобра Македонија“- Мите Андоновски денес во општината Кратово го отвори мултимедијалниот центар.

Comments are closed.