Координативен состанок со претседателите на општинските организации на СПМ од третата Изворна единица

Единствен излез од политичката криза во Македонија се изборите закажани за 11 декември. Ова е ставот на Социјалистичката партија на Македонија која денеска оддржа коориднативен состанок во Велес со претседателите на општинските организации во третата изборна единица.

Comments are closed.