Дискусија на Љупчо Димовски, пратеник и генерален секретар на СПМ 23.06.2015

Дискусија на Љупчо Димовски, пратеник и генерален секретар на СПМ, за Предлог – закон за изменување и дополнување на Законот за квалитетот на земјоделските производи, во I читање, на првото продолжение на Седницата бр.54 на Собрание на Р.Македонија, оддржана на 23 Јуни, 2015 година.

Comments are closed.