Љубисав Иванов Ѕинго повторно избран за претседател на СПМ

На седмиот конгрес на Социјалистичка партија на Македонија, делегатите му доверија нов четиригодишен мандат на претседателот Љубисав Иванов – Ѕинго.

Comments are closed.