Category Archives: Активности

Говор на извршниот секретар на СПМ, Малиша Станковиќ – Кочани 29.03.2014

Говор на извршниот секретар на СПМ, Малиша Станковиќ за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат на коалицијата “За подобра Македонија”, Ѓорге Иванов – Кочани 29.03.2014 Read More »

Говор на извршниот секретар на СПМ, Малиша Станковиќ – Гевгелија 30.03.2014

Говор на извршниот секретар на СПМ, Малиша Станковиќ за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат на коалицијата “За подобра Македонија”, Ѓорге Иванов – Гевгелија 30.03.2014 Read More »

Говор на потпретседателот на СПМ, Јован Лазарев – Битола 27.03.2014

Говор на потпретседателот на СПМ, Јован Лазарев за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат на коалицијата “За подобра Македонија”, Ѓорге Иванов – Битола 27.03.2014 Read More »

Говор на извршниот секретар на СПМ, Малиша Станковиќ – Кавадарци 28.03.2014

Говор на извршниот секретар на СПМ, Малиша Станковиќ за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат на коалицијата “За подобра Македонија”, Ѓорге Иванов – Кавадарци 28.03.2014 Read More »

Говор на генералниот секретар Љупчо Димовски во Велес

Добар ви ден граѓани на Велес, добар ден за Мегдана, Бузаана, Дворови, Долни Дуќани, Јурија, Тунелот, Потокот, Добар ден за Којник, Добар ден за градот на гемиџиите, добар ден Македонијо! Драги сограѓани, ви ги пренесувам срдечните поздрави од претседателот на Социјалистичката партија на Македонија Љубисав Иванов Ѕинго, вашиот искрен пријател, кој од разбирливи причини е спречен да биде дел од ... Read More »

Митинг на коалицијата „За подобра Македонија“ во Чашка

Добро вечер граѓани од азот, добро вечер за Чашка, Богомила, Папрадиште, Војница, Еловец, Голозинци, Врановци, Крива Круша, Лисиче, Мелница, Нежилово, Оморани, Согле, Теово, Црешнево, Стари Град, Извор, добро вечер Македонијо! Со задоволство ви пренесувам срдечни поздрави од претседателот на Социјалистичкатапартија на Македонија Љубисав Иванов Ѕинго, искрен пријател на азот, кој од разбирливи причини вечерва е спречен да биде дел од ... Read More »

Митинг на коалицијата во Лозово

Добар ви ден граѓани на Лозово, добар ден Mакедонијо! Со задоволство ви ги пренесувам срдечните поздрави од претседателот на Социјалистичката партија на Македонија Љубисав Иванов Ѕинго, вашиот искрен пријател, кој од разбирливи причини е спречен да биде дел од нас. Почитувани граѓани, пријатели, земјоделци, Ние во Социјалистичката партија со особено задоволство ја примивме одлуката на професорот Ѓорѓе Иванов да ја ... Read More »

Говор на Генералниот секретар на СПМ, Љупчо Димовски

Говор на Генералниот секретар на СПМ, Љупчо Димовски за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат на коалицијата “За подобра Македонија”, Ѓорге Иванов ДОБРО ВЕЧЕР ГРАЃАНИ НА ОХРИД, ДОБРОВЕЧЕР МАКЕДОНИЈО! МИ ПРЕТСТАВУВА ОСОБЕНО ЗАДОВОЛСТВО ДА ВИ ПРЕНЕСАМ СРДЕЧНИ ПОЗДРАВИ ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОЦИЈАЛИСТИЧКАТА ПАРТИЈА НА МАКЕДОНИЈА ЉУБИСАВ ИВАНОВ ЅИНГО, ИСКРЕН ПРИЈАТЕЛ НА ОХРИЃАНИ, КОЈ ВЕЧЕРВА, ОД ОБЈЕКТИВНИ ПРИЧИНИ ... Read More »

Состанок на Претседателството на СПМ

Претседателството на Социјалистичката партија на Македонија на седницата одржана на 18 март 2014 година ја анализираше втората фаза од подготовките на Партијата за претстојните избори за претседател на Република Македонија и за предвремените Парламентарни избори. Врз основа на информациите од теренот Претседателството констатира дека целокупното членство на Партијата е вклучено во подготовките за успешно одвивање на предизборната кампања и за ... Read More »