Category Archives: Активности

Говор на потпретседателот на СПМ, Михаил Цветков – Берово 17.04.2014

Говор на потпретседателот на СПМ, Михаил Цветков за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат “Ѓорѓе Иванов” и кандидатските листи за пратеници на коалицијата “За подобра Македонија” – Берово 17.04.2014 Read More »

Велигденска честитка

Од името на Социјалистичката партија на Македонија и од мое лично име на граѓаните на Република Македонија им упатувам искрени честитки за Велигденските празници и Христовото воскресение. Иако живееме во турбулентно и тешко време нека овој најголем Христијански празник биде повод и прилика за чествување и силно изразување на меѓусебна љубов, разбирање и почитување. Само така ќе можеме да ги ... Read More »

Говор на генералниот секретар на СПМ, Љупчо Димовски – Прилеп 16.04.2014

Говор на генералниот секретар на СПМ, Љупчо Димовски за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат “Ѓорѓе Иванов” и кандидатските листи за пратеници на коалицијата “За подобра Македонија” – Прилеп 16.04.2014 Read More »

Говор на извршниот секретар на СПМ, Малиша Станковиќ — Гевгелија 15.04.2014

Говор на извршниот секретар на СПМ, Малиша Станковиќ за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат “Ѓорѓе Иванов” и кандидатските листи за пратеници на коалицијата “За подобра Македонија” — Гевгелија 15.04.2014 Read More »

Говор на потпретседателот на СПМ, Јован Лазарев – Охрид 14.04.2014

Говор на потпретседателот на СПМ, Јован Лазарев за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат “Ѓорѓе Иванов” и кандидатските листи за пратеници на коалицијата “За подобра Македонија” – Охрид 14.04.2014 Read More »

Говор на потпретседателот на СПМ, Јован Лазарев – Кавадарци 08.04.2014

Говор на потпретседателот на СПМ, Јован Лазарев за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат “Ѓорѓе Иванов” и кандидатските листи за пратеници на коалицијата “За подобра Македонија” – Кавадарци 08.04.2014 Read More »

Говор на претседателот на СПМ Љубисав Иванов – Ѕинго – Скопје 05.04.2014

Говор на претседателот на СПМ, Љубисав Иванов – Ѕинго за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат “Ѓорѓе Иванов” и кандидатските листи за пратеници на коалицијата “За подобра Македонија” – Скопје 05.04.2014 Read More »

Говор на извршниот секретар на СПМ, Владанка Авировиќ – Куманово 04.04.2014

Говор на извршниот секретар на СПМ, Владанка Авировиќ за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат на коалицијата “За подобра Македонија”, Ѓорге Иванов — Куманово 04.04.2014 Read More »

Говор на Генералниот секретар на СПМ, Љупчо Димовски – Берово 02.04.2014

Говор на Генералниот секретар на СПМ, Љупчо Димовски за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат на коалицијата “За подобра Македонија”, Ѓорге Иванов – Берово 02.04.2014 Read More »

Говор на извршниот секретар на СПМ, Малиша Станковиќ – Радовиш 01.04.2014

Говор на извршниот секретар на СПМ, Малиша Станковиќ за време на предизборниот митинг за промоција на претседателскиот кандидат на коалицијата “За подобра Македонија”, Ѓорге Иванов – Радовиш 01.04.2014 Read More »