Category Archives: Форум на жени на СПМ

Трибина на Форумот на жени на СПМ и ОО на МСМ – Кратово за злоупотреба на дрога

tribina kratovo

На иницијатива на Форумот на жени на Социјалистичката партија на Македонија и младите социјалисти од Кратово, завчера во Кратово, во хотелот Кратис, се одржа трибина за злоупотребата на дроги, особено кај младата популација. По поздравниот говор на Гордана Накова, мед.сестра Катерина Лазарова одржа едукативно предавање за дрогата „екстази“, една од поефтините, но многу опасни дроги кои се користат на маратонските ... Read More »